Lancering SOLATUBE SMARTLED op Energie 2013

Unieke combinatie van kosteloos daglicht en ultrazuinige leds

Tijdens Energie 2013 in Den Bosch introduceren de daglichtprofessionals van Techcomlight de Solatube® SmartLED op de Benelux markt. Het is dé lichtoplossing voor gebouwen als scholen, kantoren, ziekenhuizen, bedrijfshallen en winkelcentra.

Niet alleen daglicht

Overdag geniet men van de weldaad van gratis daglicht op praktisch elke plek onder het dak door het Solatube® daglichtsysteem. Maar overdaglicht stopt ’s avonds. Daarom ontwikkelde Techcomlight de SmartLED. Zodra het daglicht minder wordt schakelt de SmartLED automatisch over op de ingebouwde ledverlichting. De energiekosten blijven minimaal en binnenruimtes zijn altijd goed verlicht.

Nominatie Spirit of Innovation Award

De uniekheid van de SmartLED blijkt ook uit de nominatie voor de Spirit of Innovation Award, een prijs voor het product die op een vernieuwende manier bijdraagt aan energiebesparing.
De jury over de SmartLED: “De combinatie van de Solatube® en ledverlichting is zeker vernieuwend te noemen. Het totaalconcept in combinatie met toepassingsmogelijkheden voor de gebouwde omgeving maakt het een kanshebber.” De uitreiking van de Spirit of Innovation Award vindt plaats op dinsdag 24 september om 11.00u tijdens Energie 2013.

Komt dat zien

Gedurende Energie 2013 van 24 t/m 26 september is er natuurlijk de mogelijkheid om de SmartLED in werking te zien. De daglichtprofessionals van Techcomlight adviseren op stand 01A031, meteen rechts naast de hoofdingang, de bezoekers over de vele toepassingsmogelijkheden.

Voor meer informatie en gratis toegang tot de beurs: www.solatube.nl

SmartLED heet inmiddels TechLED

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie