Warme, luxe sfeer met houten plafonds Armstrong

Nieuwe houten plafonds maken interieur compleet.

Een stijlvolle directiekamer, een eigentijdse loungeruimte, een chique hotellobby: de nieuwe collectie houten plafonds van Armstrong maakt het allemaal mogelijk.

 
De prachtige houten plafonds creëren met hun uitstraling een warme, luxe en moderne sfeer.

Er kan gekozen worden uit houtfineer of laminaat, standaard of planks afmetingen en uit verschillende perforaties. De nieuwe houten plafonds van Armstrong maken het interieur compleet en zorgen hiermee voor een bijzondere invulling van elke ruimte.

Langveldpanelen en verdekte houten plafonds

Naast het duurzame laminaat kan er gekozen worden voor het luxe houtfineer. Beide materialen zijn als tegel en in verschillende maten en kleuren te leveren. Laminaat heeft de kleuren Ahorn, Peer en Canadese Esdoorn, fineer is verkrijgbaar in Essen, Eiken, Rood Eiken, US Kersen en US Walnoot.

 
Bij de fineerproducten zijn ronde of gegroefde perforaties beschikbaar. Andere soorten fineer, perforaties en afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het luxe houtfineer wordt ook als langveldpaneel geleverd in diverse afmetingen. En kan met de randafwerkingen doorzak, inleg, half-verdekt en verdekt gemonteerd worden. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een ruimte een nieuwe look te geven.

 
Met de houten plafonds kan echt een stempel gedrukt worden op een project. Het prestigieuze product benadrukt het karakter van een ruimte en is bijvoorbeeld erg geschikt voor directiekamers, loungeruimtes, hotellobby’s en kantoren.

Duurzaam, veilig en gezond

Armstrong hecht veel belang aan duurzaamheid en een veilig en gezond binnenmilieu. Daarom is er voor deze nieuwe collectie houten plafonds de beste kwaliteit houtafwerking geselecteerd die aan alle brandeisen voldoet (Euroclass B-s2, d0) zonder afbreuk te doen aan de akoestische prestaties.
De akoestische prestaties van de houten plafonds zijn goed (tot 0,65 αW). Daarnaast is het hout FSC gecertificeerd.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie