Metallocryl: de metallic verf voor interieur en exterieur

Caparol levert speciale verf met metaalkleurig effect.

Attractief, emotioneel, onmiskenbaar – dit zijn de kenmerken voor de twee metaalachtig aandoende afwerkingen Metallocryl Interior en Exterior. Deze metallic verf maakt zowel voor het interieur als het exterieur veelzijdige toepassingen mogelijk.

Creatief

Het karakteristieke uiterlijk wordt in twee varianten aangeboden: materiaaltypische tinten met een duidelijk metaalachtig uiterlijk en trendy kleuren met een licht metallic karakter. Met Metallocryl kunnen afzonderlijke gedeelten worden geaccentueerd, decoraties op maat worden gemaakt of bijzondere details aan wanden en kroonlijsten worden uitgelicht.

 
Metallocryl kan worden gebruikt om een contrast of harmonie te verkrijgen met de omgeving, door daar een gestructureerde levendigheid of een vleugje elegantie aan toe te voegen. De vele kleuren geven voldoende ruimte aan creativiteit.

Metaalkleurig effect

Metallocryl is een muurverf op basis van dispersie, die op gestructureerde ondergronden aangebracht kan worden. Door de structuur en breking van licht ontstaan metaalkleurige effecten die in het interieur bijzonder krachtig werken.
Metallocryl Interior is als oplosmiddelvrij product milieusparend en nagenoeg reukloos. Deze muurverf is verder bestand tegen desinfecterende middelen en is daardoor ook bijzonder goed geschikt in winkelcentra, kantoorcomplexen, discotheken, bars etc.

 
Naast Metallocryl heeft Caparol nog een aantal andere, gespecialiseerde verfsystemen voor metallic effectafwerkingen: CapaGold/Silber en Capadecor Effectpigmenten.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie