Tarkett linoleum met unieke toplaag en groter kleurenpalet

Nieuwe collectie linoleum met unieke slijtvaste toplaag xf2 en ‘matte look’.

De nieuwe linoleum xf2 collectie is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring gecombineerd met een meer ecologisch duurzame productieaanpak. Tarkett is de eerste fabrikant die voor haar linoleum een Cradle-to-Cradle certificaat ontving.

 
Duurzaamheid en innovatie gaan hier hand in hand.

Kenmerken
  • nieuwe toplaag zorgt voor de hoogste slijtvastheid en voor een natuurlijke en authentieke matte uitstraling;
  • eenvoudiger vloeronderhoud;
  • 30% minder waterverbruik en 40% minder gebruik van chemicaliĆ«n bij reiniging;
  • een besparing op de onderhoudskosten tussen de 20-25%;
  • de collectie kent een uitgebreid kleurenpalet en dessins.
Een uniek design

De kracht van linoleum ligt in haar natuurlijke samenstelling. Tarkett's productieprocessen zorgen voor een unieke vloer herkenbaar aan de karakteristieke en onmiskenbare uitstraling. De collectie is gemaakt met behulp van Tarkett's on-going design- en trends-analyse.
Het eindresultaat: eindeloze mogelijkheden voor interieurontwerp; compacte en akoestische oplossingen voor interieurinrichting in de gezondheidszorg, het onderwijs en andere toepassingen. Dit alles gericht op de optimale beleving voor de gebruiker.

Collectie

De collectie telt in totaal 114 kleuren, waarvan 47 nieuwe kleuren. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in 5 verschillende typen, zoals antislip (R10), akoestisch en in diverse dikten. Tevens kent de collectie 20 Grands Classiques kleuren die tot 2033 gegarandeerd in de collectie blijven.
Deze referenties kunnen nu bij plaatsing afgewerkt worden met Tarkett's nieuwe xf2 multicolour lasdraad. Uniek in deze collectie is de kleur 100 linnen die het best valt te omschrijven als puur natuur en waaraan geen kleurpigmenten zijn toegevoegd.

Linoville

Tarkett brengt deze nieuwe collectie op de markt door middel van het Linovilleconcept. Inspiratie achter dit nieuwe concept komt van kunstenaar Vincent Bousserez. Hij werkt met miniatuurfiguren en levensechte objecten in zijn fotografieserie.

 
Kijk voor meer informatie op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie