Producten gewoon aan huis of kantoor ontvangen met Logixbox

De Logixbox is een groot formaat pakketbrievenbus waarin 24/7 gemakkelijk bestellingen worden ontvangen.

Aan huis, magazijn én kantoor. En juist als er niemand in staat is deze in ontvangst te nemen, bijvoorbeeld bij afwezigheid of… ’s nachts.

 
Gemakkelijk

Diverse installateurs hebben het gemak van een dergelijke pakketbox al ontdekt. Zij wisselen inmiddels via deze veilige, duurzame Logixbox gemakkelijk bestellingen, emballage en bijvoorbeeld reserve-onderdelen uit, zowel met hun klanten als met hun eigen servicemonteurs. En ook ’s nachts en in het weekend.

Veilig en duurzaam

Natuurlijk vertrouw je je waardevolle goederen niet zomaar aan de eerste de beste afleverbox toe. Maar de Logixbox is dan ook niet zomaar een gewone pakketbrievenbus. Bij de ontwikkeling waren veiligheid en kwaliteit uiterst belangrijke uitgangspunten:


  • alle boxen zijn gemaakt van 1.2 mm verzinkt staal, voorzien van een ijzersterke poedercoating volgens Qualicoat-eisen en met een extra veilig slot en diverse verzwaarde onderdelen. Hierdoor is de Logixbox hufterproof en slechts met buitensporig geweld te openen;
  • ook de montage is uiterst solide: 4 stevige 8 mm dikke schroeven verankeren de box stevig aan woning/bedrijfspand of aan het (optionele) statief; door een meedraaiende klep (bij Multibox) is het niet mogelijk de pakketten uit de box te ‘hengelen’;
  • de Logixbox is ook uitermate geschikt om ’s nachts of in het weekend leveringen te ontvangen (retour te sturen): een uitkomst voor wie bijvoorbeeld 's (maandag)ochtends urgente onderdelen nodig heeft.

Kortom: met een Logixbox hoeft de ontvanger niet aanwezig te zijn dus ook geen beperkingen meer ten aanzien van nacht- of weekendlevering.

Voor meer info bezoek onze website: www.logixbox.nl.
Of stuur een bericht naar info@logixbox.nl: wij maken graag een passend aanbod voor u.

 
.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie