Classe 100 is de nieuwe standaard in deurcommunicatie

Eenvoudig, compact, intuïtief, kleurenscherm en handsfree: de nieuwe standaard van BTicino.

Met de Classe 100 binnenposten van BTicino introduceert Legrand Nederland een gebruiksvriendelijke binnenpost voor grootschalige woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met een aantrekkelijk prijskaartje en de hoogstaande kwaliteit van BTicino, kunt u voor de

 
Met deze nieuwe serie binnenposten zet Legrand definitief de nieuwe standaard in de markt en neemt het bedrijf afscheid van zwart/wit beeld en hoorntoestellen.

Gebruiksgemak

De nieuwe Classe 100 V12B munt uit in eenvoud. Het minimalistische design is een modern en discreet element in de woning. De binnenpost is met afmeting van 15 x 15 cm en een dikte van 27 mm zeer compact. Het toestel beschikt over een 3,5 inch LCD kleurenscherm. Volume, beltoon, lichtsterkte en de kleuren van het display kunnen eenvoudig worden ingesteld.

 
Intuïtieve iconen en ergonomische toetsen met reliëf voor visueel gehandicapten bevorderen het gebruiksgemak.

4 Standaard functies

Er zijn 4 standaard functies te bedienen, namelijk:

  • activeren van de spreek/luister verbinding met de voordeur;
  • openen van de deur;
  • de buitenverlichting aanzetten;
  • activeren van de camera in de binnenpost.
Audio binnenpost

De binnenpost wordt met behulp van een meegeleverde montageraam eenvoudig aan de muur bevestigd. Naast de Classe 100 V12B video binnenpost introduceert Legrand Nederland ook een nieuw audio binnenpost: de Classe 100 A12B. Deze heeft dezelfde functionaliteiten zonder het kleurenscherm.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie