Grence hekwerk is grensverleggend in groen én prijs

Heras introduceert nieuwe generatie hekwerk

Heras introduceert Grence: een nieuwe generatie spijlenhekwerk dat naadloos aansluit bij de wensen die vandaag aan een hekwerk worden gesteld.

Grence is groen, elegant én scherp geprijsd. Dat Grence staat voor compromisloze veiligheid, spreekt voor zich. Het is immers een product van Heras.

Alles komt samen in Grence

Uit onderzoek naar de behoefte van klanten in binnen- en buitenland is een duidelijke top 3 naar voren gekomen. De drie kenmerken waaraan het ideale hekwerk moet voldoen zijn: 


  • het milieu zo min mogelijk belasten;
  • robuust en tegelijkertijd representatief en stijlvol;
  • 'value for money’. 

Kortom, een hek moet beschermen op een zo fraai en duurzaam mogelijke manier. Grence voldoet aan al deze kenmerken en het beste nieuws is: Grence is vanaf nu leverbaar in Nederland!

Zo maken we het waar

Om Grence te kunnen maken, heeft Heras we een unieke productietechniek ontwikkeld, die nu al geldt als dé nieuwe standaard in spijlenhekwerken: 'Heras Stent Technology', een revolutionair nieuw productieproces met een zeer lage CO2-uitstoot.
Lassen is hierbij overbodig waardoor de volmaakt gladde zinklaag ongeschonden blijft en zichtbare lasnaden tot het verleden behoren. Dat oogt fraai én is efficiënt, met als resultaat: een heel scherpe verkoopprijs. Zo maken we opnieuw onze belofte waar: uw terrein is buitengewoon beveiligd met Grence.

Grensverleggend

Grence is het groenste spijlenhekwerk van Heras tot nog toe. Alleen al in de voorbewerking vindt tot 75% minder CO2-uitstoot plaats. De gehele productie van Grence is energiezuinig, er vindt minder transport plaats, er zijn minder badenwisselingen en zink wordt efficiënter gebruikt. Grence is écht grensverleggend in groen.
Vanzelfsprekend is Grence net zo hoogwaardig als elk ander Heras-hekwerk. De garantievoorwaarden zijn dan ook exact gelijk.
Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden van Grence?
Kijk op www.heras.nl of bel Heras (0499) 55 12 55.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie