M-View prefab balkon: eenvoudige buitenruimte en geluidswering

Metaglas levert innovatief prefab glazen balkon.

Het innovatieve prefab glazen balkon van Metaglas, kan eenvoudig aan een gevel worden gehangen. De montage van het prefab element is snel en efficiënt. De modules zorgen voor instant buitenruimte en verminderen geluid op de gevel.

 
Het M-View balkon is geschikt voor transformatie, renovatie en nieuwbouw.

Geluidsbelasting

Het nieuwe M-View balkon is een prefab element dat op eenvoudige wijze aan de gevel kan worden bevestigd. Hiervoor hoeven nauwelijks ingrepen gedaan te worden. Het balkon geeft direct extra buitenruimte en door de glazen balustrade en balkonbeglazing wordt de geluidsbelasting op de gevel verminderd, wat vaak nodig is bij de transformatie van kantoren naar woningen.

Faalkosten

Doordat het systeem volledig in de fabriek van Metaglas wordt gefabriceerd en compleet naar de bouw wordt getransporteerd, kunnen de balkons snel en efficiënt worden gemonteerd. Daarnaast is er weinig ruimte nodig om de balkons te plaatsen; een voordeel op binnenstedelijke locaties. Door het prefab concept kan daarnaast een hoog kwaliteitsniveau worden gegarandeerd en wordt de kans op faalkosten verkleind.

Vloer-dakafwerking

Het M-View prefab systeem is geschikt voor transformaties, renovatie en nieuwbouw. Metaglas ontwikkelde voor het balkon een gepatenteerd systeem met speciale connectoren die aan de vloerrand van het gebouw worden bevestigd.

 
Het stalen frame is voorzien van glazen balustrades en balkonbeglazing. Naar wens van de opdrachtgever kan het balkon worden voorzien van verschillende vloer- en dakafwerkingen.

Meer weten?

Meer weten over het M-View prefab balkon? Vraag onze documentatie aan, kijk op onze website of neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie