Volglas schuifsysteem biedt perfecte bescherming voor weer en wind

SUNFLEX SF20 volglas schuifsysteem is zowel binnen- als buitenshuis toepasbaar.

Met het SF20 volglas schuifsysteem van SUNFLEX kunt u buitenshuis balkons, loggia's en dakterrassen afschermen of binnenshuis toepassen als ruimteverdeler.

 
Bij dit volledig transparante systeem kunnen de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal in één of beide richtingen parallel aan elkaar verschuiven.

Bij het openen en sluiten van het eerste schuifpaneel, opent en sluit de ingebouwde meenemer ook automatisch de overige schuifpanelen.

Verzakkingen compenseren

En dankzij de staande constructie zijn brede openingen te realiseren zonder extra verstevigingen aan de bovenkant. De loopwagens van de lichtlopende schuifpanelen zijn aan de onderkant voorzien van kogellagers.
De bovenrail kan tot 20 mm aan hoogteverschil compenseren en de loopwielen zijn tot 5 mm in hoogte verstelbaar, zodat dit schuifsysteem kleine verzakkingen van de dakrand of van een latei zonder enig probleem kan compenseren en het systeem als geheel snel kan worden gemonteerd.

Kenmerken
  • toepasbaar op balkon en terras;
  • solide schuifeigenschappen;
  • drukvrije ontwatering;
  • intrigeerde vleugel meenemer;
  • hoogte compensatieprofiel bovenzijde;
  • eenvoudige reiniging van de rails; 
  • slank aanzicht van de profielen.
Afdichting

De 23 mm brede overlap tussen de panelen en voorzieningen in de verticale kozijnen zorgen voor permanente ventilatie en bieden optimale bescherming tegen slagregens en wind. Met de verticale borstelprofielen (optioneel) kunt u de mate van afdichting desgewenst nog verder verhogen.

Flexibele opening

Het systeem opent en sluit snel en moeiteloos, en kan zowel van buiten als van binnen met een handgreep of sluiting gesloten worden. U heeft keuze uit handgrepen in allerlei vormen en stijlen.

 
U bepaalt zelf de hoogte en de breedte van de schuifpanelen, en combineert dit met een railsysteem van maximaal vijf rails naast elkaar. Bij opening naar weerszijden kunt u op die manier tot tien glaspanelen naast elkaar in één wand plaatsen.

Schoonmaken

De schuine onderconstructie zorgt voor een goede afwatering. Om makkelijk te kunnen schoonmaken dicht SUNFLEX voor elk glaspaneel het niet-gebruikte gedeelte van de looprail af. De antisliplaag zorgt dat u niet uitglijdt over de onderrail.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie