Installeer keramiek of natuursteen op balkons met Mapei

Beschermende en waterdichte balkonbekleding met 10 jaar garantie.

Ondergrond, waterdichting, lijmen, voegen, afdichting. Op een nieuw of bestaand balkon installeert u met de professionele producten van Mapei, keramiek of natuursteen met 10 jaar projectgarantie.

Vochtproblemen voorkomen

De systeemopbouw biedt ruimte voor spanningen en kan temperatuurschommelingen goed opvangen. Het belangrijkste voordeel van het complete systeem is dat de weerstand van de ondergrond tegen afwisselende vorst- en dooiperiodes aanzienlijk wordt verbeterd. Ook wordt de vorming van uitslag op poreuze voegen en tegels tegengegaan evenals vochtproblemen.

Mapelastic – waterdichte bekleding

Elastische tweecomponenten cementmortel voor het vloeistofdicht maken van beton bij balkons, terrassen, badkamers en zwembaden.

 
Het gebruik van Mapelastic zorgt voor een zeer flexibele, beschermende en waterdichte bekleding op betonconstructies die onderhevig zijn aan scheuring. Haarfijne scheurtjes in ondergronden worden met Mapelastic afgesloten, daardoor geen vochtproblemen.

 
Bekijk de website voor het complete systeem voor het installeren van keramische tegels op balkons. Voor natuursteen heeft Mapei ook speciale producten in de aanbieding.

 
De verkooppunten zijn te vinden op www.mapei.nl
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie