Uitbreiding emco schoonlooptapijten met gerecyclede garen

CONFORM schoonloopzone is vervaardigd van ECONYL-garen.

Als mensen een gebouw betreden wordt veel vuil en vocht naar binnengelopen. Dit zorgt niet alleen voor een slechte indruk, het brengt ook risico‘s met zich mee zoals uitglijden.

De juiste oplossing: schoonloopzones die het vuil en vocht eenvoudig laten verdwijnen! 
Daardoor blijft de vloer achter de schoonloopzone zijn representatieve waarde behouden. In combinatie met de hoge kwaliteit ontstaan duurzame oplossingen die op termijn geld besparen.

100% gerecycled materiaal

Om op esthetisch vlak aan ieders eisen en wensen tegemoet te komen, heeft emco de schoonloopzones uitgebreid met een aantal nieuwe series. In totaal biedt emco nu 11 exclusieve schoonloopzones.

 
Eén hiervan is de nieuwe serie CONFORM, die is vervaardigd van ECONYL-garen. Dit nieuwe garen bestaat uit 100% gerecycled materiaal, dat is gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

Exclusieve uitstraling

De serie CONFORM heeft een constructie van getuft velours dat een exclusieve uitstraling geeft. Het draagmateriaal is van polyester vezelvlies. De rugcoating is een zware coating, die van CONFORM SE FR-latex, dat zorgt voor een lagere warmte doorlaatweerstand.
Beide series zijn brandbestendig conform de Europese norm Bfl-s1 EN 13501-1 en leverbaar in de kleuren: antraciet, aubergine, beige, blauw, bruin en mokka.

Holle vezels

Een emco schoonloopzone schraapt het vuil en vocht van de schoenzolen af. Speciale holle vezels nemen het vocht op en leiden de vuildeeltjes naar beneden op het draagmateriaal, waar deze zich tussen de vezels verzamelen. Hierdoor ziet de pool van de schoonloopzone er altijd verzorgd uit.
Aan het einde van de dag kunt u de schoonloopzone even stofzuigen. Meer werk is niet nodig.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie