TERRART keramische gevelpanelen vormen bron voor gevelontwerp

Hunter Douglas NBK Ceramic TERRART Specials: kleuraccenten, helderheid en uitstraling voor nieuwe designs.

Met de TERRART® keramische gevelpanelen van Hunter Douglas® NBK Ceramic, heeft u een systeem dat moeiteloos vorm en functie combineert en de gebouwprestaties verbetert.

Nieuwe oppervlaktestructuur

TERRART geglazuurde panelen bieden een vrijwel onbeperkte bron voor ontwerpopties. Met state-of-the-art baktechnieken en geavanceerde mengmethoden kan bijna elke tint en nieuwe oppervlaktestructuur worden gemaakt.

Nieuwe designs

Steeds meer architecten gebruiken geglazuurde oppervlakken in hun gevelontwerp. Kleuraccenten, lichteffecten, helderheid en uitstraling kunnen door ons unieke kleursysteem en de oppervlakte afwerkingen worden gemaakt.

 
Van groot en dramatisch tot subtiele details, NBK kleuren en afwerkingen zorgen voortdurend voor nieuwe designs, zoals elementen met variërende buigstralen en elliptische vormen. Alle keramische elementen worden voor elk project individueel geproduceerd in de door de klant gewenste vorm en kleur.

Twee typen

TERRART – geglazuurde panelen zijn verdeeld in twee verschillende typen: enkel- en dubbel gebakken panelen.

  • enkel gebakken panelen worden meestal gebruikt in projecten waarbij een zichtbaar geglazuurde zijkant geen vereiste is. Dit proces biedt een breed scala van standaard kleuren van een zelfde kwaliteitsniveau als het dubbel bakproces;
  • dubbel gebakken panelen worden na het glazuren nogmaals kort gebakken wat de details en glans beter tot zijn recht laat komen. Bijna elke kleur kan worden aangemaakt.
Speciale hoekoplossingen

Van een enkellaags gebouw tot hoogbouw, TERRART Terracotta Facades zorgen voor een elegante en duurzame buitenoplossing. Het systeem is bestand tegen hoge windbelasting en bevat speciale hoekoplossingen die volledig geïntegreerd zijn met de bestaande achterconstructie.

 
Voor meer informatie: bezoek website Hunter Douglas NBK Ceramic TERRART gevelsysteem

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie