Nieuwe hoogglanslak nog lichter verwerkbaar en langer mooi

Sigma introduceert S2U Allure Gloss voor buiten met 10 jaar garantie.

Sigma Coatings brengt een hoogglans lakverf op de markt die onderhoudsintervallen mogelijk maakt van 10 jaar.

De DGS-technologie of Dual Guard System is een door Sigma Coatings ontwikkelde technologie die het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling.

 
Sigma Coatings is op dit moment de enige aanbieder die deze 10 jarige ‘schildervrij’ garantietermijn biedt. Wanneer S2U Allure Gloss op de juiste manier verwerkt wordt, kan de buitenduurzaamheid met jaren worden verlengd. Bovendien is Sigma S2U Allure Gloss nu nog lichter en soepeler te verwerken.

Premiumpositie

De prestaties op het gebied van weerbestendigheid, dekkracht, glans, slijtvastheid en continuïteit zijn nog steeds ongeëvenaard in de markt. Deze premiumpositie wordt verstevigd nu het product verder is verbeterd qua kleur- en glansbehoud. Hierdoor zijn onderhoudsintervallen en garanties op het schilderwerk mogelijk tot 10 jaar.

Kenmerken
  • beheersbare exploitatiekosten op de lange termijn;
  • hele jaar door nog lichter en soepeler verwerkbaar;
  • tussen nul en 30 graden toepasbaar;
  • geen blaasvorming;
  • aanvangsglans bijzonder hoog
  • DGS (Dual Guard System) technologie beschermt tegen afbraak door UV-straling;
  • leverbaar in blikken van 1 en 2,5 liter.
Advisering en begeleiding

Daarnaast biedt Sigma Coatings ook een pakket aan verftechnische advisering vooraf en begeleiding tijdens de werkzaamheden. Na een laatste controle van de verflaag krijgt de opdrachtgever het certificaat overhandigd met een gezamenlijk overeengekomen garantietermijn van maximaal 10 jaar schildervrij.

 
Meer info? Bekijk de website

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie