Oostwoud zorgt voor de perfecte uitstraling van uw entree

Samen met de adviseurs van Oostwoud komt u tot een verrassend ontwerp.

Een entree is de toegang tot een gebouw of terrein, de opening waardoor men kan binnentreden. Entrees worden meestal zo uitgevoerd dat ze een bepaalde uitstraling hebben.

Daarmee zeggen ze iets over de bewoners of gebruikers van het pand.
De entree kan koel, afwijzend zijn of warm en zo als het ware niet of wel welkom uitroepen. Verschil in uitstraling wordt bereikt door de aard en vorm van de gebruikte materialen voor de entree. Maar ook door de directe omgeving van de ingang mee te nemen in het ontwerp.

Verrassend ontwerp

Het toepassen van postkasten in de gevel van een gebouw kan onderdeel zijn van de uitstraling van het gebouw. Een combinatie van verschillende materialen is toepasbaar en op maat uit te voeren, evenals de keus uit praktisch iedere gewenste kleur.
Een contactmoment met een medewerker van de afdeling postkasten bij Oostwoud International bv is zeker de moeite waard en kan tot een verrassend ontwerp leiden.

Perfecte oplossing

Het plaatsen van een wand met waardeberging, gecombineerd met garderobe-elementen is bij uitstek een aanvulling op de uitstraling van de directe omgeving van de ingang, de hal. De bezoeker kan de eigendommen tijdelijk verzekerd opbergen.
De adviseurs van Oostwoud zijn behulpzaam bij het ontwerpen van deze wand en komen graag ter plaatse de in te vullen ruimte met u bespreken. Gezamenlijk kunnen we tot de perfecte oplossing komen qua kleur, materiaalsoort en het doorvoeren van de uitstraling van de gevel naar de hal.

Meer informatie

Bezoek www.oostwoud.com of neem contact op via (0517) 39 92 00.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie