MonoPlus montagekozijnen bieden ijzersterke kwaliteit

Theuma biedt uitgebreide collectie montagekozijnen en bijbehorende deuren.

Ze zijn een begrip in de bouw, de MonoPlus montagekozijnen van Theuma. De montagekozijnen worden al meer dan 60 jaar toegepast in de woning- en utiliteitsbouw.

IJzersterke kozijnen, waarbij kwaliteit, duurzaamheid, diversiteit en eenvoudige verwerking vooropstaan.
Theuma, tot 2004 bekend als Polynorm-Bruynzeel, biedt een uitgebreide collectie montagekozijnen en bijbehorende deuren voor vrijwel elk woning- en utiliteitsbouwproject.

Standaard uitgevoerd of vakkundig op maat gemaakt. Dankzij moderne, duurzame productiesystemen kunnen wij onze producten exact afstemmen op ieders wensen.

20 Modellen

De MonoPlus montagekozijnen zijn te verkrijgen in 20 modellen voor opdekdeuren of stompe deuren.
In diverse hoogte- en breedtematen en naar wens uitgevoerd met deurpaneel, zijlicht en/of bovenlicht.

Eén geheel

De kozijnen zijn geschikt voor montage in zogenaamde drogewandsystemen, waarin sparingen zijn aangebracht. Mede dankzij de unieke verstekverbindingen ontstaat een stabiele constructie, waardoor de gemonteerde kozijnen één geheel vormen met de wand. De montagekozijnen zijn in een later stadium te plaatsen, zodat beschadiging tijdens het bouwproces wordt voorkomen.

Kenmerken
  • vervaardigd uit sendzimir verzinkt staal;
  • materiaaldikte van 1, 1,5 of 2mm;
  • afgelakt met een kras- en stootvaste poederlaklaag;
  • verzekerd van een langdurige bescherming;
  • overschilderen niet nodig;
  • standaard gelakt in de kleur wit (RAL 9010) of crème (RAL 1013);
  • leverbaar in elke gewenste RAL-kleur (op aanvraag).
Combinatie deur-kozijn

De MonoPlus kozijnen zijn goed te combineren met bijpassende Theuma deuren, zoals Vervolux lakdeuren, Vervo geplamuurde deuren en Brucoral HPL-deuren. In een standaard of in een brand- of geluidwerende uitvoering. 
De diverse functionele en esthetische eigenschappen van de combinatie deur-kozijn zijn gegarandeerd, omdat kozijn, deur en hang- en sluitwerk één geheel vormen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie