Passiefhuiscentrum toont energiezuinige bouwproducten

In Deurne staat een uniek informatiecentrum voor particulieren en professionals.

Het Deurnse Passiefhuiscentrum informeert bezoekers over de best toepasbare producten voor het bouwen van een energiezuinige woning (een zogenaamde laagenergie-woning of passiefhuis) of voor het verbouwen van een bestaande woning of bestaand pand.

 
Op de begane grond bevindt zich een showroom met een veelvoud aan hoogwaardige en energiebesparende kozijnen en deuren, een gezellige loungeruimte met koffiebar, de toiletruimte en ontvangstbalie.
Op de eerste verdieping bevindt zich het centrum waar producten staan opgesteld die variëren van bouwsystemen, zonweringsystemen, afwerkingsmaterialen, verwarming, koeling, ventilatie en klimaatsystemen tot isolatiematerialen en spouwmuurisolatiematerialen.

Op maat gesneden

Naast productinformatie kunt u in het Passiefhuiscentrum terecht voor op maat gesneden begeleiding tijdens de bouw of verbouw van uw woning of pand.

Aan het centrum zijn adviseurs verbonden die u kunt inschakelen voor bijvoorbeeld het maken van een PHPP-berekening, voor het uitvoeren van een blowerdoortest, enz.
Ook worden zij regelmatig ingeschakeld voor het geven van een seminar aan professionals. Data waarvoor u zich kunt inschrijven worden bekend gemaakt op deze site.

Deelnemers en hun producten

 
Wij begroeten u graag in ons centrum!

Afspraak maken

Bel naar (0493) 32 03 32 of 31 85 61.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie