Oostwoud speelt in op de wensen en behoeften van haar klanten.

Welk ontwerp er ook ten grondslag ligt aan de uitvoering van een gebouw, de Finishing Touch is uiteindelijk een fraaie entree, afgewerkt met een brievenbus, geplaatst in of op de gevel.

 
Als specialist in postkastsystemen speelt Oostwoud in op de wensen en behoeften van de klant. 
De medewerkers van Oostwoud denken graag mee bij het ontwerpen en tot stand komen van een postkastsysteem, dat perfect aansluit bij de gevel. 
Uitgaande van het bestaande concept zijn zij in staat, lopende het bouwproces, eventuele aanpassingen en wijzigingen uit te werken en door te voeren.
Dit leidt uiteindelijk tot het gewenste resultaat: een mooie en functionele uitstraling.

 
 
Materiaalkeuze

De brievenbussen kunnen worden gemaakt van geborsteld RVS of verzinkt plaatstaal en afgewerkt met een poedercoating, waarbij elke RAL-kleur mogelijk is.
Kwaliteit en duurzaamheid van een product valt of staat met de juiste afwerking. Door de gevel transparant uit te voeren ontstaat meer licht in de entree wat zorgt voor meer veiligheid voor de bewoners. Dit wordt gecreëerd door postkasten achter glazen frontplaten toe te passen.
De postkast is ontwikkeld om in glazen entreepuien te worden opgenomen. Voor extra zekerheid kan in de postkastdeur een anti-diefstal profiel worden aangebracht.

Afwerking

Oostwoud is gespecialiseerd in solide oppervlaktetechnieken. Vooral aan de voorbehandeling wordt veel zorg besteed, met als voordelen: uitstekende roestwering, milieu- en arbo-technisch verantwoord, hoge duurzaamheid en weinig afval.

Kenmerken
  • leverbaar in alle RAL-kleuren;
  • voldoen aan de NEN-1770 norm;
  • vervanging van onderdelen mogelijk door technische serviceafdeling.

Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.oostwoud.com