FalcoBox bergt goederen perfect op

Falco introduceert FalcoBox: een unieke berging voor in de buitenruimte.

De FalcoBox berging is een perfecte manier om in de buitenruimte goederen op te bergen. Met een eenvoudig te openen dak en de dubbele deuren wordt de bergingsruimte optimaal benut.

Meerdere manieren te openen

De berging bestaat uit een thermisch verzinkte staalconstructie met een afwerking van hardhouten latten. De hardhouten bekleding is optioneel verkrijgbaar in FSC-gecertificeerd hardhout. Het scharnierend dak is gemaakt van sendzimir verzinkte plaat en is te openen door het handvat dat aan de voorkant is bevestigd.

 
Het dak is voorzien van een gasdrukveer waardoor het dak makkelijk te openen is en ook in stilstand open blijft. De berging is ook te openen aan de voorkant middels dubbele deuren.

Kenmerken

De FalcoBox is ongeveer 1 meter hoog en is verkrijgbaar met 1, 2 of 3 vakken. De klep wordt geopend tot en met 45 graden.

 
Door het lage ontwerp van deze berging kan er goed overzicht worden gehouden op het terrein en is er tevens geen bouwvergunning nodig.

 
Falco heeft al 4 op maat gemaakte bergingen geproduceerd en geplaatst bij de Reitdiepschool Rietwierde in Groningen.

 
Meer weten?

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie