VELUX Nederland introduceert nieuw basic rolluik

Nieuw rolluik biedt betaalbare oplossing voor comfortabel binnenklimaat.

VELUX Nederland introduceert een nieuw basic rolluik voor VELUX dakramen waarin functionaliteit en basisbehoefte centraal staan. Het rolluik zorgt voor verduistering en houdt de zonnestralen tegen om oververhitting te voorkomen.

 
Het nieuwe rolluik is een effectieve en betaalbare oplossing om op warme, lichte zomerdagen een meer getemperd en comfortabel binnenklimaat te creëren. Het rolluik heeft de hoge kwaliteit die u van VELUX gewend bent, maar dan eenvoudig.

Simpel en effectief

Sommige huiseigenaren hebben behoefte aan eenvoudige verduisterings- en zonweringsproducten. Indien nodig willen ze hun kamer kunnen verduisteren om oververhitting te voorkomen.
Speciaal voor deze mensen heeft de VELUX Groep een nieuw rolluik ontwikkeld dat verduistering, warmtewering, isolatie en geluidsreductie simpel en effectief combineert en door VELUX dealers tegen een scherpe prijs kan worden geleverd.

Eenvoudige montage en bediening

Het nieuwe VELUX basic rolluik is eenvoudig en snel te monteren. Het kost een professionele verwerker minder dan een uur om hem te installeren en te demonstreren. Naast een eenvoudige montage en een aantrekkelijke prijs, is het basic rolluik ook eenvoudig in gebruik.
Het rolluik wordt handmatig bediend door het dakraam met de bedieningshandgreep 180° te laten tuimelen, totdat de onderkant van het dakraam zichzelf aan het rolluik vastklemt. Wanneer het dakraam vervolgens wordt gesloten, sluit het rolluik direct mee. En dat werkt ook andersom wanneer het rolluik weer geopend moet worden.

Integratie

Wanneer de rolluiken niet in gebruik zijn, zijn ze van binnenuit onzichtbaar. Door het slanke ontwerp integreren de VELUX rolluiken aan de buitenzijde perfect met de VELUX dakramen en het dak. VELUX basic rolluiken kunnen worden gemonteerd op al gemonteerde VELUX dakramen (geleverd vanaf 2001).
Ook kunnen ze apart of samen worden verkocht met de nieuwe generatie VELUX dakramen.

 
Meer informatie: bezoek www.velux.nl/rolluik.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie