Python kiest ander pad

Python B.V. gaat zich volledig toeleggen op toelevering van halffabricaten.

U kent Python B.V. van hekwerken, leuningen en aanverwante producten welke wij al ruim 30 jaar leveren en monteren op bouwprojecten door het hele land.

 
Enkele jaren geleden hebben wij onze diensten ook aangeboden aan collega metaalbedrijven en andere branches, zoals industrie, machine/apparatenbouw, constructiebedrijven e.d.

 
De toelevering van halffabricaten en complete producten (w.o. hekwerken) aan deze bedrijven neemt echter dusdanige vormen aan dat dit onze bouwactiviteiten ruim overstijgt.

Halffabricaten

Daarom heeft de directie van Python B.V. besloten geen rechtstreekse leveringen meer aan bouwbedrijven te doen maar zich volledig toe te leggen op toelevering van halffabricaten.

 
Python B.V. blijft wel hekwerken produceren, echter niet meer rechtstreeks voor bouwbedrijven.

 
In principe kunnen wij aan elk constructiebedrijf hekwerken leveren, standaard modellen maar ook projectspecifieke ontwerpen.

 
Uitgangspunt is dat het constructiebedrijf het tekenwerk, conservering en montage voor zijn rekening neemt, Python richt zich specifiek op productie.

Garantie

Uiteraard worden lopende opdrachten van bouwbedrijven geleverd zoals men van ons gewend is.

 
Garanties op geleverde of nog te leveren producten blijven onveranderd van kracht.

 
Bij deze willen we graag onze bouwrelaties bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

 
Namens de directie Python B.V. J.H. Jonkers en M. Veldman.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie