Comfort, onzichtbaar, veel geluidsreductie en minimaal breekwerk.

Het Easy-Vent systeem zorgt voor gefilterde en voorverwarmde verse buitenlucht in de woning. Een geniaal systeem dat eenvoudig, betrouwbaar en volkomen natuurlijk is.

 
Easy-Vent wordt al meer dan 15 jaar succesvol in Zweden gebruikt en circa de helft van de Zweedse appartementen is van de units voorzien. U kiest Easy-Vent in combinatie met mechanische afzuiging bij een verwarmingssysteem met radiatoren. Dit maakt het toepasbaar is bij een groot deel van de bestaande bouw in Nederland.

 
Belangrijkste voordelen:

  • onzichtbaar;
  • comfort;
  • geen tijdelijk verblijf voor bewoner(s) nodig;
  • minimaal breekwerk, lage investeringskosten;
  • veel geluidsreductie mogelijk.
Onzichtbaar

De Easy-Vent units zijn (bijna) onzichtbaar geïnstalleerd achter de, eventueel nieuw geplaatste, radiatoren.

Comfort

De Easy-Vent stuurt de aangevoerde lucht omhoog achter en tussen de panelen van de radiator. Deze luchtstroom zorgt ervoor dat warme kamerlucht onder de radiator wordt aangezogen en vermengd met de aangevoerde verse lucht, waardoor de temperatuur van de lucht nog verder toeneemt.

Geen tijdelijk verblijf nodig

Afhankelijk van de andere woningverbeteringsactiviteiten kan de investeerder veel geld besparen op tijdelijk verblijf. De installatie van een Easy-Vent is zo eenvoudig dat bewoners in hun huis kunnen blijven gedurende de installatie.

Minimaal breekwerk, lage investeringskosten

Wanneer u kiest voor deze vorm van natuurlijke toevoer bespaart u tevens op breekwerk en schilderkosten van kozijnen. Slechts een gat door de buitengevel is noodzaak en in sommige technische scenario’s kunt u het best kiezen voor een voorzetwand tussen buitenmuur en radiator.

Veel geluidsreductie mogelijk

Een ander argument om voor het Easy-Vent systeem te kiezen is dat er grote resultaten worden bereikt op het gebied van geluiddemping. De mogelijkheden gaan tot 62 D n,e,w.

 
Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met Spirair Luchttechniek op (033) 247 48 49 of kijk op www.easy-vent.nu.