Breedveld zet de toon met kunst óp en ín de wand

BREEDVELD haalt het beste uit uw ruimteverdeling.

Met winst op alle fronten. Niet alleen door efficiënt ruimtegebruik, maar ook door dit zo fraai en praktisch mogelijk vorm te geven. Met een brede keuze aan afwerkmaterialen en technieken waardoor uw flexibele wanden het maximale uit uw ruimtes halen.

 
Dat de wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor zich. Maar een groot deel van de échte kwaliteit is helemaal niet zichtbaar. Want deze ligt in de wanden verborgen: in geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal.

 
Trend: Fotoprints die uw bedrijfsidentiteit versterken

De mobiele wandsystemen van BREEDVELD zijn technisch gezien dus eigenlijk al pure kunststukjes. Maar BREEDVELD gaat verder.
Want het zijn de afwerkingen die zorgen voor de finishing touch. Een trend op dit gebied is de digitale fotoprint. Een techniek waarmee de afzonderlijke panelen elke identiteit kunnen aannemen die u maar wenst.

 
Profilering en imagebuilding

Meer en meer architecten, afnemers en eindgebruikers ontdekken dat hierin kansen liggen. Kansen die verder gaan dan alleen efficiënt ruimtegebruik. Want hier gaat het om profilering en imagebuilding.

 
Ieder beeld kan door BREEDVELD verwerkt worden tot een exceptioneel signatuur. Denk hierbij aan foto’s, teksten, logo’s of designs. Feitelijk is alles mogelijk. Dus ook als het gaat om andere afwerkingsmaterialen. Denk aan fineer, kunststof, chesterfieldlook of afwerkingen met glas.

 
Aanspreekpunt

De mobiele wanden van BREEDVELD vinden hun weg naar scholen, utiliteitsbouw, hotels en conferentieoorden. Overal waar eisen worden gesteld aan flexibele ruimteverdeling, esthetiek of multifunctionaliteit is BREEDVELD een belangrijk aanspreekpunt.

 
Ga naar www.breedveld.com en bekijk de pagina met impressies.

 
Meer weten? Bel (0487) 54 28 88 of stuur een email naar info@breedveld.com.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie