Duco scherpt waardes GlasMax ‘ZR’ verder aan

Susrooster Duco presteert nog beter op ventilatiegebied.

Het susrooster GlasMax ‘ZR’ van Duco Ventilation & Sun Control werd verder geperfectioneerd én kreeg bovendien een extra luchtspleet van 25 mm.

Dat betekent dat dit geluiddempend ventilatierooster vanaf nu nog betere waardes op het gebied van ventilatiedebiet.

 
De GlasMax ‘ZR’ is een thermisch geïsoleerd, geluiddempend susrooster, dat specifiek ontwikkeld werd voor plaatsing op het glas.
Dit ventilatierooster biedt een aanzienlijk betere dempingswaarde (tot 37 dB) in vergelijking met standaard ventilatieroosters en is daarmee uitermate geschikt voor toepassing in situaties met een lichte geluidbelasting.

Nieuwe luchtspleet

Een nieuwe luchtspleet van 25 mm zorgt voor aanzienlijk grotere ventilatiedebieten (tot 28,6 l/s). Bovendien werden dankzij deze doorontwikkeling de ventilatiedebieten van de andere luchtspleten (10, 15 en 20 mm) ook verder aangescherpt.

EPC winst

De GlasMax ‘ZR’ kan samen in combinatie met de Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen van Duco - het Duco CO2 System en het Duco Comfort System - heel wat epc-winst opleveren. Bovendien is dit rooster ook toepasbaar binnen het DucoTronic System als GlasMaxTronic.

 
In deze versie wordt het rooster elektronisch aangestuurd op basis van CO2-metingen. Het rooster gaat automatisch meer open als de concentratie CO2 binnen te hoog oploopt, waardoor er opnieuw verse lucht binnenkomt. Zodra het binnenklimaat weer optimaal is sluiten de roosters zich opnieuw, waardoor de energieverliezen beperkt worden.

 
Op onze website vindt u alvast alle uitgebreide productinformatie over de vernieuwde en verbeterde
GlasMax ‘ZR’.

« Nieuws overzicht