Installeren van leidingwaterinstallaties: heeft u de juiste kennis?

Volg één van de cursussen Leidingwaterinstallaties van Kenteq en presenteer u als deskundige partner naar uw klanten.

Bent u installateur, controleur, beheerder van gebouwinstallaties of monteur bij een installatiebedrijf? Dan is kiezen voor een van de cursussen Leidingwaterinstallatie van Kenteq een goed besluit.

 
Na het volgen van de cursussen Leidingwaterinstallaties bent u op de hoogte van de wettelijke eisen (Drinkwaterwet, Drinkwaterbesluit en de drie aanvullende regelingen) en voorschriften voor drink- en warmtapwaterinstallaties.
Ook kent u de risico’s van en de maatregelen tegen legionellabesmetting. Met deze deskundigheid op zak gaan uw klanten met een gerust hart met u in zee.

Cursus Leidingwaterinstallaties

Kom het fijne te weten en laat u, afhankelijk van de cursus die u kiest, in 1 of 2 dagen informeren.
U kunt bij Kenteq kiezen uit de volgende cursussen:


 
In deze cursussen leert u wat van belang is voor het correct en veilig aanleggen, opleveren en onderhouden van drink- en warmwatertapinstallaties.

Leidingwaterinstallaties Legionella Risicoanalyse en Beheersplannen

In deze cursus gaat u aan de slag met onder andere het opstellen van een risicoanalyse, het maken van een beheersplan en het bijhouden van het logboek.
Deze praktijkgerichte cursus bereidt u voor op het examen waarmee u het Certificaat Legionellapreventie in drinkwaterinstallaties, Advisering Collectieve Drinkwaterinstallaties kunt behalen. Met dit certificaat kunt u zich laten certificeren (BRL 6010) door KIWA of Dekra.
Voor het opstellen van een risicoanalyse, beheersplan en logboek dient u BRL-6010 gecertificeerd te zijn. Dit is wettelijk verplicht sinds 1 juli 2011.
Deze cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met het ISSO, TNO en verschillende drinkwaterbedrijven.

Aanmelden

U kunt uzelf aanmelden door op de cursuslinks te klikken of door contact op te nemen met het Serviceteam van Kenteq: serviceteam@kenteq.nl of bel (088) 444 99 00.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie