Caleffi lanceert een nieuw, uniek en gratis opleidingsprogramma

Caleffi Academy: unieke opleidingen over actuele thema’s.

De CALEFFI ACADEMY biedt professionals in de HVAC sector de mogelijkheid om op een toegepaste manier kennis over specifieke onderwerpen uit te breiden en te actualiseren.

Gastspreker

Een opleiding bestaat steeds uit een interactieve, theoretische uiteenzetting gevolgd door een praktische workshop. En dit alles steeds in een up-to-date context met steeds veranderende regel- en wetgevingen en markttendensen.
Bovendien zal er tijdens elke opleiding een gastspreker aanwezig zijn, een expert uit de HVAC-wereld met kennis van zaken, die de materie vanuit een andere invalshoek zal toelichten.

Combinatie theorie praktijk

Op diverse locaties in Nederland zullen ervaren lesgevers zorgen voor een leerrijke combinatie van theorie en praktijk.
Het opleidingsprogramma bestaat uit 3 actuele thema’s:


  • terugstroombeveiliging (mei 2013);
  • satellietunits en energiemeting (september 2013);
  • balanceren en inregelen (oktober 2013).
Interactieve webinars

 
Wie te weinig tijd heeft om naar de opleidingsdagen te komen, kan dezelfde opleidingen volgen via de interactieve webinars.
Inschrijven en inloggen volstaan om de verschillende sessies live bij te wonen.

Kwaliteitslabel

Als deelnemer van CALEFFI ACADEMY ontvang je een certificaat en kwaliteitslabel dat aantoont dat de opleidingen met succes voltooid werd.
Dit kwaliteitslabel staat garant voor de nodige kennis, kwalitatief advies, en technische ondersteuning van de CALEFFI ACADEMY-installateur.

Gratis deelname

Deelname aan de CALEFFI ACADEMY opleidingen en webinars zijn volledig gratis. Om de kwaliteit van de opleidingen te garanderen zijn de sessies beperkt tot maximaal 45 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

 
Bezoek www.caleffi.nl voor meer informatie of meld je aan via academy.nl@caleffi.com 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie