Duurzame finishing touch Eurocol voor alle denkbare voegen

880 Euroseal Silicone: voor elke voegkleur de juiste kit.

In 2011 bracht Forbo Eurocol haar eigen sanitairkit op de markt die bijzonder enthousiast werd ontvangen. Lange tijd zag Forbo Eurocol afkitten van badkamers als werk dat meer thuis hoort bij een kitbedrijf dan bij een tegelzetbedrijf.

Tegenwoordig voeren steeds meer klusbedrijven, zzp’ers en doe-het-zelvers al het werk aan de badkamer zelf uit. En om voor deze groep de keuze makkelijker te maken heeft Forbo Eurocol als marktleider in voegproducten ook de kitten in de bijbehorende kleuren ontwikkeld.

Zodoende zijn nu alle producten overzichtelijk bij elkaar in het schap te vinden en hoeft ook professionele tegelzetter niet langer meer te puzzelen voor de juiste kleur kit bij de juiste kleur voeg.

11 Gangbare kleuren

880 Euroseal Silicone is geschikt voor het duurzaam elastisch afdichten van bouw- en sanitair voegen voor keramische tegels, wastafels, aanrechtbladen, douchebakken en baden. De sanitairkit is verkrijgbaar in 11 gangbare kleuren die goed aansluiten bij ons assortiment cementgebonden voegproducten. De kit wordt geleverd in een overdoos van 12 kokers.

Waterdicht Tegelwerk Systeem

Als leverancier van het bekende Waterdicht Tegelwerk Systeem is Forbo Eurocol het min of meer aan zijn stand verplicht om ook een hoogwaardige kit te leveren voor de finishing touch. In die zin is de 880 Euroseal Silicone een prima aanvulling van het assortiment en wordt ook het Waterdicht Tegelwerk Systeem compleet gemaakt.

Kleurrijk assortiment

Forbo Eurocol levert met de 880 Euroseal Silicone sanitairkit een hoogwaardige, duurzame kit, speciaal ontwikkeld voor de specifieke Eurocol voegkleuren. De verwerking is eenvoudig, de kwaliteit duurzaam en de kit is aantrekkelijk geprijsd.
880 Euroseal Silicone sanitair kitten zijn leverbaar in de volgende kleuren: wit, grijs, zilvergrijs, antraciet, Manhattan-grijs, beige, jasmin, buxy, bruin, transparant en transparant grijs (trijs).

Voordelen van 880 Euroseal Silicone
  • passend bij de kleurlijn van alle Eurocol voegmiddelen;
  • binnen en buiten toepasbaar;
  • reukarm, zuurvrij, neutraal uithardend;
  • duurzaam hechtend en elastisch na uitharden;
  • UV-, vocht-, weer-, water- en schimmelbestendig volgens ISO 846 A+B;
  • niet corrosief ten opzichte van metalen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie