Faay levert wandpanelen speciaal voor natte ruimten

Kies voor het beste, kies voor FAAY-wandpanelen.

Faay Vianen B.V. heeft voor élke situatie een passend wand- en plafondsysteem. Milieuvriendelijk geproduceerd van onuitputtelijke grondstoffen. En geschikt voor eindeloos hergebruik!

Wij leveren mooie separatie-, voorzet-, isolatie- en woningscheidende wanden, plafondsystemen en deurkozijnen/-panelen met uitzonderlijke eigenschappen.

Natte ruimten

Zeker in natte ruimten kunnen de FAAY-wanden uitstekend worden toegepast. De panelen zijn dan voorzien van een WR plaat, speciaal geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.
Daarna kan de wand worden afgewerkt met bijv. stuc of wandtegels.

Brandveilig

De massieve kern van geperste vlasvezels zorgt voor een uitstekende brandveilige wand: bij brand telt elke seconde!
De FAAY-separatiewanden hebben een brandwerendheid van wel 62 min. en de woningscheidende FAAY-wanden halen zelfs een brandwerendheid van >120 minuten!

Schroefvast

Daarnaast geeft de massieve kern maximale schroefvastheid: schroefvast met een uittrekkracht van 110 kg (gewone schroef) tot 230 kg (houtdraadbout), zónder plug! Een wastafel of een hele reeks wasbakken (horeca, zorg, onderwijs) kan zonder achterhout worden opgehangen. Zo’n schroefvastheid geeft bouwer en eindgebruiker een keur aan mogelijkheden.

Vrije indeling

FAAY-wanden zijn voorzien van ingebouwde leidingschachten. Met deze ingebouwde leidingschachten combineert u duurzaam materiaalgebruik met indelingsvrijheid én kostenbesparing. 
In combinatie met het FAAY KBL-systeem kunnen op iedere plaats in de wand én aan beide zijden elektra- en datakabels worden getrokken. Bovendien is het mogelijk dat men aan de ene zijde van de scheidingswand (bijvoorbeeld in de slaapkamer) het KBL-systeem toepast terwijl men het wandvlak aan de andere zijde (bijvoorbeeld in de badkamer) betegelt!

 
Kijk voor meer informatie over FAAY-wanden op http://faay.nl/isolatiewanden/ 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie