Nieuwe Tarkett Evolution vloerencollectie voor zorg en onderwijs

Tarkett levert hoogwaardige vinylvloeren voor zorg en onderwijs.

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve harde vloer- en sportvloeroplossingen, brengt een vernieuwde collectie hoogwaardige heterogene vinylvloeren op de markt voor toepassing in zorg en onderwijs: Tapiflex Evolution en Acczent Evolution.

 
Deze collectie bestaat uit een compacte en een akoestische versie met moderne patronen en kleuren die aansluiten op bestaande Tarkett collecties.

66 Nieuwe kleuren

De vernieuwde collectie biedt moderne patronen zoals Salt & Pepper, Spaghetti (lijnmotief) of Draft. Daarnaast zijn de populaire patronen zoals Sand, Spice en Candy behouden.
Dankzij de afstemming met bestaande collecties, zoals Tapiflex/Acczent Excellence 65, iQ Optima en Micra Premium, ontstaan er oneindig veel designcombinaties.
De kleuren zijn tevens afgestemd op de nieuwe ProtectWALL wandbekleding collectie die binnenkort op de markt komt.

In totaal zijn er 66 nieuwe kleuren beschikbaar in zowel een compacte als akoestische versie. Multicolour lasdraden en bijpassende accessoires zorgen voor een bijzondere esthetische en technische afwerking van de vloer.

Unieke prestatie

Dankzij de nieuwe constructie van de foamlaag, combineert de akoestische versie, Tapiflex Evolution, een hoge geluidsreductie (17 dB) met een minimale indrukgevoeligheid (0,08 mm volgens EN 433).
Door deze nieuwe constructie en de afgestemde oppervlakte-embossing wordt de rolweerstand tot een minimum beperkt en het onderhoud sterk vereenvoudigd.

De nieuwe Tapiflex Evolution draagt bij aan een comfortabele woon- en werksituatie voor de gebruikers.

Gezondere leefruimte

Beide collecties hebben een VOC emissie beneden het meetbare niveau wat zorgt voor gezondere leefruimten. De Topclean XP Pur toplaag zorgt voor het ‘No wax, no polish for life’ principe. Dit heeft een positief effect op de schoonmaak- en onderhoudskosten.

 
De designmogelijkheden en de verbeterde technische eigenschappen zorgen ervoor dat deze collectie perfect aansluit op de wensen en behoeften in de zorg en het onderwijs.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie