Koelceldeur combineert hoge isolatie met brandwerendheid

DOOR & technics levert geïsoleerde en brandwerende koel- en vriesdeuren.

DOOR & technics draaideuren en schuifdeuren voor koel- en vriescellen combineren een zeer hoge isolatie met brandwerendheid van EI2 60 minuten in één deur.

De deur naar veiligheid is niet voor niets het motto van DOOR & technics. Zo zijn er speciaal brandwerende koel- en vriesdeuren ontwikkeld voor in de voedingsmiddelenindustrie die voldoen aan de gestelde hygiëne-eisen.

 
Combineer dit met een goede prijs- en kwaliteitverhouding en je hebt de ideale deur die zowel brandveilig als isolerend is.

EI2-60 voorschriften

De geïsoleerde schuif- en draaideuren zijn gecertificeerd volgens de EI2-60 voorschriften. Het deurblad is vervaardigd uit roestvrij staal en het binnenwerk is geïsoleerd met hoog isolerend brandwerend materiaal tussen twee platen van 15 mm gips.

 
De deur kan afgewerkt worden in wit gelakt staal, foodsafe PVC of roestvrij staal. De schuifdeur kan tevens worden voorzien van een automatische aandrijving.

Voor iedere situatie de juiste oplossing

DOOR & technics levert een uitgebreid assortiment van brandwerende oplossingen. In het leveringspakket van DOOR & technics zitten namelijk ook brandwerende rolschermen, roldeuren, schuifdeuren, draaideuren, hefdeuren en sectionaaldeuren.

 
Deze verschillende types hebben een brandwerendheid van 30 tot 240 minuten en kunnen worden uitgerust met extra beveiligingen zoals een fail safe aandrijving, UPS noodaccupakket, rook- en temperatuurmelders en geluid- of lichtsignalering.

 
Ook zijn er speciale ATEX deuren leverbaar voor PGS 15 ruimtes en zijn de deuren uit te voeren in een RVS 304/316 en te bewerken met een (foodsafe) poedercoating.

Kenmerken
  • perfecte prijs-/kwaliteitverhouding;
  • energiebesparing dankzij een hoge isolatiewaarde;
  • onderhoudsvriendelijk;
  • maximale bescherming van personen en waardevolle goederen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie