HPL binnendeuren kunnen tegen een stootje

Theuma levert beplakte deuren voor intensief gebruik.

Ziekenhuizen, scholen, hotels en kantoren hebben één ding gemeen: de deuren op deze locaties moeten tegen een stootje kunnen.

Door hun stootvaste HPL deklaag en ABS stootranden garanderen de Brucoral Perfect deuren duurzaam plezier voor de gebruiker. De deuren zijn dan ook bij uitstek geschikt voor intensief gebruik.

Sterke kanten

Brucoral Perfect deuren zijn zeer geschikt voor toepassing op plaatsen waar fysieke eisen worden gesteld aan het oppervlak en de afwerking: de deuren zijn stoot- en krasvast.
De ABS stootranden zijn slag- en slijtvast, volledig doorgekleurd, kleurvast en chloorvrij.

Ruim assortiment

Het Brucoral Perfect assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen, waaronder glasopeningen. De HPL deuren zijn leverbaar als enkele deur, dubbele deur, verdiepingshoge deur en deur met deurpaneel.
Indien gewenst met hang- en sluitwerk en gemonteerd glas.

Kleuren

Naast een ruim modellenaanbod biedt Theuma u de keuze uit een vrijwel eindeloze hoeveelheid kleurvaste hardkunststof designs. Van UNI-kleur en houtmotief tot fantasiedesign. De ABS stootranden zijn standaard leverbaar in acht bijpassende kleuren. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Brandwerend

In het kader van maatschappelijke ontwikkelingen als brandpreventie, veilig wonen en duurzaam en milieuvriendelijk bouwen, levert Theuma de Brucoral Perfect deuren ook in een 30 minuten en een 60 minuten brandwerende uitvoering, volgens NEN-EN 1634-1.

Combinatie

De deuren zijn uitstekend te combineren met Theuma MonoPlus montagekozijnen of Solid inmetselkozijnen. Naast de brandwerende uitvoering, zijn de deuren en kozijnen ook leverbaar in een inbraakwerende en/of geluidswerende uitvoering.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie