KONE Deursystemen vernieuwt brandwerende toepassingen

KONE Deursystemen biedt diverse oplossingen op het gebied van brandweerstand.

Onlangs is door TNO-Efectis een nieuwe samenvatting uitgegeven van de rapporten van de KONE Deursystemen die in de wand en voor de wand bewegen.

Mondoor zweefdeuren, de revolutie zonder rail met wieltjes. De vernieuwde brandwerende zweefdeuren maken het meest veelzijdige pakket aan gecertificeerde brandwerende deurconcepten compleet.

 
De semi-intelligente zweefdeuren zijn ruim 30 minuten brandwerend. De magnetisch geleide zweefdeuren zijn te combineren met alle gangbare brandmeldingsystemen, waardoor ze zich in geval van brand automatisch sluiten.

Hermetische deur Markus M5-T30

Het Markus hermetische deurconcept is uniek door de vele toepassingsmogelijkheden. In combinatie met de bestaande hermetische deuren kunnen alle uitvoeringen die in de praktijk gewenst en/of noodzakelijk zijn, gerealiseerd worden.

 
Alleen KONE Deursystemen bieden diverse oplossingen bieden op het gebied van gecontroleerde en geconditioneerde ruimten, zoals luchtbeheersing, hygiëne, brand- en rookweerstand (compartimentering), straling, en geluid.

Documentatie digitaal op USB-card

KONE Deursystemen heeft haar documentatiemappen digitaal beschikbaar. Het betreft de productmap met alle brandwerende deurconcepten en ook de productcatalogus met het complete productassortiment.

 
Wilt u in bezit komen van één of beide digitale productmappen, geef dit dan rechtsonder aan via button informatie aanvragen.

Meer informatie

Bekijk de website

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie