U kunt bij Aesy terecht voor een lift naar wens.

Aesy heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd op het gebied van putloze platformliften in Nederland.

Compacte liften die, omdat er geen liftput, machinekamer en dakopbouw nodig is, eenvoudig te plaatsen zijn in situaties waar conventionele liften, vanwege ruimtegebrek, niet kunnen worden geplaatst.
Aesy werkt samen met Cibes uit Zweden en maakt deel uit van de CL Group, wereldmarktleider in dit type liftinstallaties en beschikt inmiddels over duizenden tevreden afnemers en gebruikers.

1-2-3 systeem

Aesy onderscheidt zich in de markt dankzij haar 1-2-3 systeem, alles onder eigen beheer:

  • stap één: het begint allemaal met een gedegen liftadvies, persoonlijk afgestemd op uw situatie met één van onze lift adviseurs;
  • stap twee is een perfecte levering en montage;
  • de derde stap houdt in dat uw onderhoud en service perfect geregeld is, via onze landelijke 24 uurs servicedienst.
Voor elke doelgroep

Of u nu aannemer bent, architect, gebouweigenaar of particulier, u kunt bij Aesy terecht voor een lift naar wens. De mensen van Aesy begrijpen uw situatie en adviseren u geheel op maat.

 
Architecten letten bij de keuze van een lift zowel op functionaliteit als op design en vormgeving. Een goed advies en accurate beschikbaarheid van technische gegevens ondersteunt hun beslissing. Zij worden voorzien van een uitgebreide (online)-offerte, bestektekst, tekeningen en detailgegevens.

 
Het grootste gedeelte (drie kwart) van opdrachtgevers van Aesy zijn aannemers of bouwondernemingen.

 
Binnen 10 werkdagen na opdracht ontvangen zij (detail-)tekeningen. Bij ieder project is er een vast aanspreekpunt. Voor gebouw- of woningeigenaren zijn Aesy Liften een aanwinst voor het interieur.