Natuurlijke toevoer achter de radiator.

Opgewarmde verse lucht van achter de radiator klinkt zowel comfortabel als logisch. De Easy-Vent bestaat al meer dan 15 jaar in Zweden en in ongeveer de helft van de appartementen is het systeem achter de radiatoren geïnstalleerd.

 
Als installateur kunt u eenvoudig de ventilatie van een bestaande woning verbeteren door het Easy-Vent systeem toe te passen in combinatie met een woonhuisventilator. De gepatenteerde renovatiemodellen Flexi, Mini en Maxi monteert u zelfs zonder demontage van de radiator.

Tochtvrij

Easy-Vent is ontworpen voor een comfortabel natuurlijk leefklimaat voor iedereen in de leefruimte. Easy-Vent wordt, net als een raamrooster, toegepast in combinatie met mechanische afzuig en bevindt zich bijna onzichtbaar achter de radiator.

Samenstelling

Na een ventilatieberekening wordt duidelijk hoeveel Easy-Vent sets u nodig heeft om het woonhuis te ventileren. Een set bestaat uit een luchtgeleider, luchtkanaal en een buitenmuurrooster (al dan niet geïntegreerd in het luchtkanaal).

 
Bij sommige projecten, zoals monumentale panden, maken we deze buitenroosters zo onopvallend mogelijk door ze in de juiste RAL kleur te produceren.

 
U kunt kiezen voor de volgende systemen:

 

  • Easy-Vent E-B en D-B - deze luchtgeleiders fungeren tevens als ophangconsole voor de radiator. Geschikt voor nieuwbouw en renovaties waarbij radiatoren worden vervangen. Geschikt voor alle radiatoren met een hoogte van maximaal 900 mm en een lengte van minimaal 600 mm. Geef het merk en de hoogte van de radiator door en de Easy-Vent wordt passend gefabriceerd.
  • Easy-Vent RENOVATIE - geschikt voor snelle ventilatieverbetering of renovaties waarbij u de radiatoren kunt laten hangen. Uw keuze voor de juiste uitvoering, Flexi, Mini of Maxi, is afhankelijk van de plaats waar u het gat wilt boren.

 
Lees meer over de werking en bekijk de technische gegevens en prijzen op www.easy-vent.nu.