JUST weerspiegelt moderne wooncultuur

Nieuwe mengkranenserie van Villeroy & Boch heet JUST.

Onlangs presenteerde Villeroy& Boch op de ISH de nieuwe mengkranenserie JUST. Met haar geometrische design en het samenspel van rechte lijnen, hoeken en subtiele rondingen vormt JUST een weerspiegeling van de moderne wooncultuur.

JUST biedt tegelijkertijd volop ruimte voor een individuele vormgeving van de badkamer.

Meest uiteenlopende interieurs

De naam JUST staat voor eenvoudig, rechtlijnig en markant en past in de meest uiteenlopende stijlwerelden en interieurs. Het design, de doordachte constructie, de hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking vormen samen het sterke karakter van JUST.

 
De uitloop die in proportie tot de mengkraan is gepositioneerd, de extreem vlakke hendel en de ingebouwde perlator met waterbesparende doorstroom van maximaal zeven liter per minuut zijn slechts enkele details die JUST zo tijdloos mooi maken.

Hoogwaardige chroomlaag

Zowel de inwendige als de uitwendige onderdelen van de JUST wastafelmengkranen zijn vervaardigd uit een speciale koper-zinklegering. Dit materiaal is bestand tegen ontzinking en spanningsscheurtjes, zo vast als roestvast staal en loodvrij.

 
Er kan dus geen lood in het drinkwater terechtkomen. De hoogwaardige chroomlaag is ongevoelig voor krassen en andere mechanische invloeden. Ook na vele jaren glanst de mengkraan nog als nieuw.

Eenhendelmengkraan

Om de badkamer ook in de douche en het ligbad met JUST mengkranen compleet te maken, biedt Villeroy & Boch zowel een nieuwe inbouwthermostaat als ook een nieuwe eenhendelmengkraan voor douche en bad aan.

 
Beide producten voldoen aan de huidige technische markteisen en zijn aantrekkelijk geprijsd. Bovendien is er voor de nieuwe serie een uitgebreid assortiment aan accessoires leverbaar. JUST kan per direct in de uitvoering chroom worden besteld. De levertijd bedraagt op dit moment vier weken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie