Easy control met het Legrand Energy Management Network

Het Legrand Energy Management Network (LEMN) is nieuw draadloos netwerk voor het monitoren en schakelen van verlichting en apparatuur op iedere werkplek.

Wilt u 20 tot 30% besparen op uw energiekosten? Legrand heeft een nieuw draadloos netwerk ontwikkeld voor het monitoren en schakelen van alle verlichting en apparatuur: het Legrand Energy Management Network (LEMN).

Klantspecifiek

LEMN biedt gebruikers een eenvoudig beheer van een inzicht in het verbruik van energie, temperatuur en luchtvochtigheid. Kenmerkend voor dit netwerk is de mogelijkheid tot klantspecifiek inmeten en de flexibiliteit, want met de opbouw- en inbouwmodules bepaalt u helemaal zelf wat er in het netwerk wordt opgenomen.

 
Met de dongel en software kunt u vanaf één werkplek alle apparaten schakelen, groeperen én hun energieverbruik monitoren en beheren. En wilt u het netwerk uitbreiden met nog meer modules of sensoren? Ook dat kan heel eenvoudig, draadloos en flexibel.

Binnen 3 jaar terugverdiend

Dankzij de forse besparing op de energiekosten heeft de gebruiker het LEMN binnen circa drie jaar terugverdiend. De installatie van LEMN vereist geen extra leidingen en geen aanpassingen aan de bestaande installatie. Het kan dus eenvoudig worden meegenomen naar een nieuwe locatie.

Weten hoe het werkt?

Kijk op de website voor meer informatie en de werking van het systeem of bekijk de mogelijkheden in onderstaand filmpje.

 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie