DOOR & technics duurzame en kostenbesparende deuren

Erkende kwaliteit, innovatie en efficiëntie van begin tot eind.

Energiekosten spelen tegenwoordig een steeds grotere rol bij bedrijven. Niet alleen het stukje energie / kosten-besparing maar ook isolatie en bescherming van producten zijn zeer belangrijk voor bedrijven.

 
De sterke punten van de DOOR & technics deuren kunnen perfect in deze behoeften voorzien. Combineer dit met een perfecte prijs-/kwaliteitsverhouding van de deuren en je hebt de ideale deur die zowel veilig als energiebesparend en kostenverlagend is.

Iedere situatie

Dankzij de innovatieve oplossingen van Door en Technics is het mogelijk de deuren in iedere situatie toe te passen. Zo zijn er brandwerende deuren, bedrijfsdraaideuren maar ook koel- en vriesdeuren en cleanroomdeuren.

 
Belangrijk om te weten is dat de afwerking geleverd kan worden in de door de klant gevraagde omgevingseisen. Doordat de deuren op maat gemaakt worden, ontstaat er weinig afval om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Perfecte isolatie

DOOR & technics levert een uitgebreid assortiment van geïsoleerde deuren en speciale deuren voor cleanrooms. Deze deuren worden vooral toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, ziekenhuizen, laboratoria, klinieken en de chemische industrie.

 
Onze deuren kunnen voorzien worden van een automatische aandrijving met microprocessor, waardoor de deur automatisch sluit na een bepaalde tijd.

Maximale bescherming van uw pand

Duurzaamheid is natuurlijk niet alleen energie besparen en goed isoleren. Ook het beschermen van personen en waardevolle goederen tegen brand zorgen voor de duurzaamheid van uw bedrijf.

 
De schade door brand aan roerende en onroerende goederen kan voor een bedrijf zeer ingrijpend zijn. De materiële gevolgen zijn pas na de brand in volle omvang vast te stellen. DOOR & technics levert hiervoor verschillende oplossingen.

Kenmerken
  • perfecte prijs-/kwaliteitverhouding;
  • energiebesparing dankzij een hoge isolatiewaarde en automatische aandrijving;
  • onderhoudsvriendelijk en minimale verbruikskosten;
  • eigen monteurs voor service en montage met landelijke dekking (minimale kilometers).
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie