Cosentino brengt met Silestone hygiëne in badkamer

Cosentino Group stelde onlangs haar badkamercollectie voor op de ISH badkamerbeurs in Frankfurt.

Silestone kwartsoppervlakken passen zich aan de ruimte aan door met weinig elementen een ruimte te bekleden met één materiaal.

Door met plaatmateriaal in groot formaat te werken zijn voegen vrijwel onzichtbaar, wat de visuele continuïteit en de hygiëne ten goede komt.
De Silestone Bathroom Collection bestaat uit zeven douchebak - en acht wastafelmodellen.

Uit één stuk

Het wastafelmodel Exclusive vertegenwoordigt een mijlpaal in de kwartsindustrie aangezien het, gecombineerd met de Silestone Integrity spoelbak, het eerste driedimensionale product is dat uit één stuk Silestone is vervaardigd. 
Wastafelmodel Exclusive wordt aangeboden met spoelbakken in twee varianten, ONE en DUE, die verschillen van vorm. De spoelbakken DUE bestaan uit twee maten, groot en klein, en deze zijn, zoals bij alle andere wastafelmodellen van de collectie, beschikbaar met een of twee bakken.

Antislipgehalte

De douchebakcollectie beschikt over het DIN 51097:1992 certificaat. Deze Duitse norm certificeert dat de douchebakken van de Silestone badkamercollectie een zeer hoog antislipgehalte hebben. Dit bevestigt dat Silestone het ideale materiaal is voor badkamerruimtes.

 
Wastafels van Silestone kunnen worden geïnstalleerd in maten van 60 x 90cm tot 60 x 280cm; en de douchebakken van de badkamercollectie kunnen tot 130 cm breed en 75 cm tot 200 cm lang zijn.

Bacteriostatische bescherming

Deze badkamercollectie biedt ook andere elementen zoals wandbekleding of vloeren zodat de gehele ruimte kan worden uitgerust met Silestone producten.
Alle elementen van de nieuwe lijn badkamerproducten hebben de exclusieve bacteriostatische bescherming van Silestone. De badkamercollectie is dus de ideale keuze daar waar hygiëne belangrijk is.
De badkamercollectie van Cosentino is verkrijgbaar in alle Silestone kleuren en alle Eco by Cosentino kleuren, met exclusieve designs die een ruimte decoreren door aantrekkelijke en opvallende kleurencomposities te vormen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie