Solatube voorziet kelder van natuurlijk daglicht

Nieuwe Solatube kelderdoorvoer maakt kelder Sterk Beton geschikt als leefbare ruimte.

Solatube® en Sterk Beton hebben hun krachten gebundeld en bieden zij samen een totaalpakket aan. Met de nieuwe kelderdoorvoer van Solatube® kan een kelder van Sterk Beton nu ook als gezonde leefbare ruimte worden ingericht.

 
Het Solatube daglichtsysteem transporteert daglicht eenvoudig via een reflecterende buis in de ondergrondse ruimte. De kelderdoorvoer is door Sterk Beton reeds geïntegreerd, waardoor de montage snel en eenvoudig te realiseren is. De constructie van het gebouw blijft intact.

De kelder, voorzien van weldadig daglicht, kan snel worden opgeleverd. Na installatie zijn de kosten voor energie nihil omdat de kunstverlichting alleen ingeschakeld is wanneer het buiten donker is.

 
Leefbare ruimte

De originele Solatube daglichtsystemen leveren gegarandeerde lichtopbrengst, isolatiewaarden en kwaliteit. De Solatube systemen zijn getest door TNO, Peutz, Grontmij en Lichtconsult.nl. Niet voor niets kiest Sterk Beton voor de kwaliteitssystemen van Solatube.

 
Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking: door de krachten van Solatube en Sterk Beton te bundelen, kan van een kelder eenvoudig een leefbare ruimte gemaakt worden. Hierbij is daglicht, dat via het Solatube daglichtsysteem naar binnen wordt getransporteerd, essentieel.

 
Vakkundig maatwerk

Door deze samenwerking kunnen beide partijen een totaalpakket van vakkundig maatwerk aanbieden dat perfect aansluit op de specifieke wensen van de brede doelgroep.

 
Bekijk voor meer informatie de productpresentatie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie