Hoogwaardig isolerend vliesgevelsysteem met maximale transparantie: AA 100 Q HI+.

Alcoa Architectuursystemen blijft innoveren met het nieuwe vliesgevelsysteem, de AA 100 Q HI+. In dit vliesgevelsysteem is een gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning verwerkt.

 
Deze maakt het mogelijk om glas toe te passen tot een gewicht van maar liefst 700 kg. Verder is de AA 100 Q HI+ als eerste en enige vliesgevelsysteem in de markt Passiefhuis gecertificeerd. Ook bent u met de AA 100 Q HI+ voorbereid op de verlaging van de EPC waarde.

Breed scala aan profielmogelijkheden

De AA 100 Q HI+ biedt een groot scala aan profielmogelijkheden waardoor maximale ontwerpvrijheid geboden wordt.
Door het toepassen van grote glasoppervlakten wordt de hoogst mogelijke transparantie behaald. Dit zorgt voor een optimale inval van natuurlijk licht en een maximale energiebesparing. De AA 100 Q HI+ is te combineren met alle raam- en deursystemen van Alcoa.

Duurzaamheid

Omdat de stijlen en regels geproduceerd kunnen worden uit hetzelfde profiel wordt materiaalverlies geminimaliseerd. Verder hebben wij de AA 100 Q HI+ zodanig vorm gegeven dat deze na zijn levens- of gebruiksduur weer eenvoudig te demonteren en te recyclen is voor dezelfde of andere toepassingen.

Aanvullende informatie

Op de productpagina op onze website kunt u aanvullende informatie over de AA 100 Q HI+ vinden. Hier kunt u ook de productfolder, technische documentatie en DWG bestanden van de samenstellingstekeningen inzien en downloaden.

 
Voor vragen of wanneer u behoefte heeft aan projectgerichte adviezen kunt u contact opnemen met onze afdeling projectacquisitie tel: 0341 - 464 615 of e-mail: aas@alcoa.com.