Onopvallende binnendeur wordt één geheel met wand

Argent Alu biedt innovatieve oplossingen voor onopvallende binnendeuren.

'Onopvallende binnendeuren' is dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp. Met zijn onzichtbaar deursysteem speelt Argent Alu perfect in op deze trend.

Deze innovatieve oplossing combineert de argenta invisidoor, een onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren, en de argenta invisible, het onzichtbare 3D-regelbare scharnier. Dankzij dit systeem vormen gesloten deuren en wanden één geheel: de storende omlijstingen verdwijnen, terwijl de scharnieren zo gemonteerd zijn, dat ze van buitenaf niet meer zichtbaar zijn.

argenta invisidoor
  • de primerlaag zorgt dat het onzichtbare aluminium kader perfect met de wanden kan worden meegeschilderd;
  • eenvoudig te integreren in metselwerk of gipsplaatwanden met een minimale wanddikte van 70 mm;
  • bruikbaar voor deuren met een dikte van 40 mm voor zowel linkse als rechtse deuren, die naar binnen of naar buiten draaien;
  • op maat gemaakt maar ook standaard met hoogtes tussen 2015 en 2315 mm en breedtes tussen 630 en 1230 mm leverbaar;
  • bovenregel kan eenvoudig op maat gezaagd worden; 
  • ideale oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie;
  • eenvoudige plaatsing en dankzij geïntegreerde zwaluwstaartprofilering hecht plakwerk bijzonder goed aan het profiel, waardoor scheurvorming niet opgtreedt;
  • timmerman hoeft slecht één keer over de vloer komen: kozijn en deur worden immers in het atelier geassembleerd en tegelijkertijd op de werf geplaatst;
  • standaard leverbaar magnetisch slot, verwijderbare akoestische grijze slagdichting als deurdemping en onzichtbare 3D-regelbare scharnieren argenta invisible.
argenta invisible

Dit scharnier is vervaardigd uit zamak, en leverbaar in 3 versies:

  • small voor deuren met een dikte van min. 30 mm en een gewicht tot 50 kg;
  • medium voor binnendeuren met een dikte van min. 35 mm en een gewicht tot 80 kg;
  • neo L-7 voor deuren met een dikte van min. 40 mm en een gewicht tot 150 kg.
Easy-Hook

Dit scharnier kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De compacte afmetingen beperken de inbouwdiepte van het scharnier en het gepatenteerd ingebouwde inhaaksysteem Easy-Hook zorgt ervoor dat men de deur in het kader kan plaatsen en regelen door 1 persoon.
Na de installatie kan het scharnier ook eenvoudig bijgeregeld worden in hoogte, breedte en diepte (3D-regelbaar) zonder de deur of het scharnier te demonteren. Bovendien zijn er ook geen schroeven zichtbaar, waardoor dit scharnier zeer esthetisch geïntegreerd wordt.

Rechts-linksomkeerbaar

In tegenstelling tot de meeste andere onzichtbare scharnieren op de markt is deze argenta invisible rechts-links omkeerbaar.
Bovendien krijgt u ook een duurzame oplossing: de sterke en stabiele regeling zorgt dat het afhangen van de deur, zelfs bij intensief gebruik, overbodig wordt.

Meer informatie? Bel met +32 9 333 99 99 of mail naar info@argentalu.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie