Uitbreiding INTERSTEEL assortiment met INTERSTEEL Doorkeeper®.

Afgelopen najaar heeft Van Leeuwen International haar assortiment bouw- en interieurbeslag uitgebreid met INTERSTEEL Doorkeeper® RVS geborsteld. Vanaf heden is ook de RVS gepolijste versie verkrijgbaar.

Omdat woningovervallen de laatste jaren een toenemend probleem zijn heeft Van Leeuwen International een nieuwe kierstandhouder ontwikkeld: de INTERSTEEL Doorkeeper. Hiermee is de bewoner ervan verzekerd dat de deur niet met geweld kan worden geforceerd.
Bij de oude kierstandhouder breekt de ketting of wordt de deur door een beugel opengewrikt. Door de zeer robuuste constructie van massief roestvast staal (RVS 304) is dit verleden tijd.

SKG kwaliteitseis

De INTERSTEEL Doorkeeper is verkrijgbaar in twee designs: Curve (rond) en Bauhaus (rechthoekig). Het product past op naar alle binnendraaiende deuren met een deurdikte van maximaal 65 mm.
Binnen het Politie Keurmerk Veilig Wonen is een kierstandhouder in de nieuwbouw een eis, mits deze voldoet aan SKG-KE 573.
De INTERSTEEL Doorkeeper voldoet aan deze kwaliteitseisen die SKG heeft vastgelegd.

Profielschets VLI

Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag. Onder het hoofdmerk INTERSTEEL worden vele hang- en sluitwerkoplossingen vermarkt.
De onderneming richt zich op de woning- en utiliteitsbouw.

 
Bekijk de website.