Python levert steeds meer projectspecifieke hekwerken

Python’s trappen en hekken: standaard in kwaliteit.

De meeste architecten en bouwbedrijven kennen Python van de ‘standaard’ trap- en balkonhekken. Dit is nog steeds een belangrijk deel van het leveringsprogramma.

Daarnaast worden echter steeds meer projectspecifieke hekwerken geleverd.
Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een lamellenhekwerk of allerlei varianten op spijlenhekwerken.

2-laags Poedercoaten

Basis blijft altijd onze lijfspreuk: 'Standaard in kwaliteit', met andere woorden, ook al is het model niet standaard, de hoge kwaliteit wel. Zo worden al onze hekken welke thermisch verzinkt en gepoedercoat worden, altijd voorzien van een 2-laags poedercoating.
Dit levert naast een gladder oppervlak ook een langere levensduur op doordat de hechting en de dichtheid van de coating beter is.

Slimmer ontwerpen

Ondanks de hevige concurrentie in de huidige markt worden er geen concessies gedaan betreft materiaalkeuze en conservering. Onze visie blijft gericht op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarin de pijlers.
Uiteraard is een concurrerende prijs van belang, maar daarnaast merken we ook dat er behoefte is aan meedenken en ontzorgen.
Slimmer ontwerpen m.b.v. de modernste technieken is hier een onderdeel van. Hiervoor staat onze tekenafdeling het 3D pakket van Hi-CAD ter beschikking waarmee ook bewerkingsmachines worden aangestuurd.
Op deze wijze worden de mogelijkheden uitgebreid en wordt er efficiënt geproduceerd.

CE-normering EN-1090

Op dit moment wordt er ook gewerkt aan het verkrijgen van de CE-normering EN-1090 welke vanaf juli 2014 verplicht wordt voor bedrijven die constructieve delen uit staal en aluminium aan de bouw leveren.
Het behalen van deze normering is wettelijk verplicht maar zien wij ook als een onderstreping van onze inzet op kwaliteitsgebied door de gehele organisatie.

 
Kwaliteit heeft de toekomst.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie