BIMmen met Zehnder J.E. StorkAir

Zehnder - J.E. StorkAir stelt BIM-bestanden (Building Information Modelling) beschikbaar.

Als leidende producent van energiezuinige, gezonde en comfortabele oplossingen voor het binnenklimaat vindt Zehnder - J.E. StorkAir het belangrijk digitale innovaties te faciliteren.

Als eerste binnen de branche stelt Zehnder - J.E. StorkAir BIM- bestanden (Building Information Modelling) beschikbaar. Zehnder - J.E. StorkAir is er van overtuigd hiermee samen met alle betrokkenen in het bouwproces nog beter een optimaal binnenklimaat te realiseren.

Minder faalkosten, minder fouten en efficiënter werken

BIM is de oplossing die maakt dat alle relevante informatie tijdens het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt.
Volgens Ezechiël Kruijer (afd. Marketing en Communicatie Zehnder - J.E. StorkAir) is deze cruciale informatie dan ook continu beschikbaar en altijd actueel. Door gebruik te maken van BIM, kunnen faalkosten vermeden worden omdat projecten beter inzichtelijk en beheersbaar worden.
Hierdoor wordt de kans op fouten verkleind en wordt er efficiënter gewerkt.

Inmiddels een grote range producten in BIM beschikbaar

Ezechiël Kruijer: “Wij hebben inmiddels een grote range ventilatieoplossingen in BIM beschikbaar. De BIM bestanden staan op de website www.zehnder-jestorkair.nl.
Ik noem bijvoorbeeld de WHR 930, WHR 950, MX 110 - 320, VDA 160 - 560 en ook onze accessoires voor dakventilatoren. Maar ook geldt dit voor RRV, CMF, CMFe, ComfoFan CO2, regel- en schakelapparatuur en ventielen.
De bestanden zijn geschikt voor Autodesk Revit. Het is de bedoeling dat in de toekomst elk nieuw product van Zehnder - J.E. StorkAir voorzien wordt van een BIM bestand”.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie