Speedheat leidt herpositionering in met verwarmende nieuwe huisstijl.

Alle veertien Speedheat vestigingen zijn onlangs overgestapt op de nieuwe eigentijdse huisstijl die de nadruk legt op de gebruikersbelevenis.

De nieuwe huisstijl

Elektrische vloerverwarming van Speedheat staat voor warmte op maat, geheel afgestemd op de klant. Daarbij hoort een persoonlijke aanpak, goede service en een nieuwe huisstijl. Die kwaliteit, comfort, innovatie en duurzaamheid uitstraalt.
Volgens Jeanine Prang (directrice Speedheat Nederland B.V.) is Speedheat de moderne verwarmoplossing die een einde maakt aan warmte- en energieverspilling en kwaliteit en comfort levert. Speedheat verwarming is flexibel en snel regelbaar. Hierdoor besparen klanten energie en beperken ze hun persoonlijke belasting van het milieu. Niet voor niets is Speedheat toegepast in het huis van de toekomst.

De nieuwe propositie

De nieuwe propositie ‘Warmte op maat’ legt in een zin uit waar Speedheat voor staat: de adviseurs van Speedheat stemmen het elektrische vloerverwarmingsysteem namelijk geheel af op de wensen en behoeften van de klant. Daarnaast verwarmt Speedheat alleen daar waar en wanneer de klant dit wenst.

De formule

De vraag naar verwarming verandert de komende jaren sterk. De formule voorziet verdere groei en blijft daarom op zoek naar nieuwe franchisenemers.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor franchisenemers: vraag de franchisebrochure aan via onze website of bel met: (0117) 401 500.

Meer informatie

Meer informatie over Speedheat vloerverwarming staat op www.speedheat.nl. Op deze website staan ook de 14 verkooppunten vermeld.
Om direct in contact te komen met het dichtstbijzijnde verkooppunt belt u met: 0900- 4015001 (lokaal tarief).