Beste akoestische prestaties met Aralco suskasten.

Voor geluiddempend ventileren introduceert Aralco de VariaCoust EPC. Deze serie heeft de beste geluiddempende eigenschappen in de markt. In een capaciteitsrange van 12 t/m 28 dm3/s worden dempingswaarden gehaald tot 50 dB(A).

Bovendien zorgt de zelfregelende EPC-klep voor meer comfort en besparing op energiekosten.

 

Voor het verlagen van de exploitatiekosten zijn de suskasten voorzien van de unieke EasyClean constructie. De nieuwe serie suskasten VariaCoust EPC zijn leverbaar in vele uitvoeringen en inzetbaar in nieuwbouw en renovatie, ook voor geluiddempend ventileren in schuine daken.

 

Automatische EPC-klep

De suskasten VariaCoust EPC van Aralco hebben uitstekende ventilatie-eigenschappen en een zelfregelende klep die op windvlagen reageert. Wanneer het hard waait past de klep de opening van het rooster aan.
Vooral in de herfst- en winterperiode heeft dit een positieve invloed op het comfort en het bespaart energie. De EPC-klep werkt automatisch, de bewoner hoeft er niets voor te doen.

 

Eenvoudige reiniging

De VariaCoust EPC is bovendien uitgerust met EasyClean. Dit betekent dat de klepconstructie geheel uitneembaar is, zodat het binnenwerk en de klep te reinigen zijn. Dit verbetert de ventilatie, voorkomt vervuiling en verlengt de levensduur.
Wanneer er onderdelen van het bedieningsmechanisme defect of versleten zijn, kan een vakman deze eenvoudig en snel vervangen zonder de gehele suskast te vervangen. Dit betekent een aanzienlijke verlaging van de exploitatiekosten.

 

Kenmerken
  • gemaakt van robuust aluminium, een garantie voor een lange levensduur;
  • in te bouwen in houten, kunststof of aluminium kozijnen en geschikt voor glas-, kalfplaatsing of verdekte inbouw (compacte kalfplaatsing);
  • alle RAL-kleuren op aanvraag leverbaar;
  • de zwarte eindkappen zijn van kunststof;
  • optioneel elektrostatisch Aerofil TM filter filtert fijnstof en pollen;
  • filter is eenvoudig achter het afneembare binnenrooster te plaatsen.