Cavitec producten Knauf Insulation verbeterd en in prijs verlaagd

Knauf Insulation biedt beste isolatie-oplossing voor spouwmuren.

Knauf Insulation biedt een uniek product voor spouwmuren: Cavitec 032 Premium. Knauf Insulation levert binnenkort alle Cavitec (032, 032 Premium en 035) met naast een vlies aan de buitenzijde ook met een flexibele zijde. Hierdoor is er een perfecte aansluiting op het binnenblad van de spouwmuur mogelijk. Thermische lekken en ongewenste luchtstromen worden zo voorkomen en het product is sneller, eenvoudiger en beter te plaatsen

Hoogwaardige isolatie

Door de optimale samenstelling van deze glaswol met ECOSE Technology, wordt de hoogste Rc-waarde bereikt van 3,5 m2.K/W met een dunnere isolatieplaat van slechts 96 mm dik. Dankzij de hoge densiteit en de voelbaar zachte isolatie, is de Cavitec 032 Premium prettig te verwerken. Deze milieuvriendelijke isolatie is de beste oplossing voor een hoogwaardig thermisch geïsoleerde spouwmuur.

Formaldehydevrij

De Cavitec 032 Premium maakt onderdeel uit van een compleet assortiment spouwisolatieproducten van Knauf Insulation. Deze producten bieden niet alleen uitstekende prestaties, maar zijn vriendelijk voor het milieu, dankzij ECOSE Technology.


ECOSE Technology is een revolutionair formaldehydevrij bindmiddel gebaseerd op duurzame grondstoffen. De technologie vermindert de productie-energie en levert superieure duurzaamheid voor het milieu.


Knauf Insulation levert deze aangepaste en verbeterde varianten vanaf 1 februari 2017.

« Nieuws overzicht