Brandveilige isolatie van gevel tot dak met Kingspan Insulation

Beste en eenvoudigste oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Gevel- en dakisolatie

 
Met de dak- en gevelisolatie van Kingspan Insulation kiest u voor de beste en eenvoudigste oplossing. Voor gevels, hellende én platte daken en zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. De Kooltherm en Therma isolatieplaten hebben een uitstekende isolatiewaarde en hebben in applicatie goede brandwerende eigenschappen. Bovendien scoren de isolatieplaten goed op gebied van duurzaamheid en zijn ze eenvoudig aan te brengen.

Met hoogwaardige isolatie bespaart u kosten

Voor alle toepassingen bieden wij hoogwaardige isolatiemateriaal. Want niet alleen de gevel moet u goed isoleren ook het dak is belangrijk. Zo zorgt u niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat; u bespaart ook op uw energierekening.
De isolatieplaten van Kingspan Insulation zijn een stuk lichter dan bijvoorbeeld minerale wol. Ter vergelijking: onze Therma platen wegen slechts 32 kg/m³, terwijl minerale wol 150 kg/m³ weegt. Daarmee bespaart u ook op transportkosten, want er is minder isolatiemateriaal nodig om dezelfde Rc-waarde te behalen.

Technical Service

U kunt met al uw vragen over isolatie terecht bij onze technische service. Onze experts zitten klaar om antwoord te geven op uw vragen over energielabels, rc-berekeningen, condensatieberekeningen, afschotplannen of bestekteksten. Komt u er niet uit met uw detailtekeningen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

 
Welke functie of beroep u ook uitoefent; onze technische service spreekt uw taal en begrijpt uw wensen. Daarnaast komen wij graag op locatie om te praten over onze producten, om presentaties te geven of om te helpen bij de verwerking.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie