Blitta levert complexe gevelconstructies op maat

Blitta complex samengestelde gevelconstructies voldoen aan de allerhoogste eisen.

Blitta is trendsetter in de ontwikkeling, productie en montage van complex samengestelde gevelconstructies die zowel technisch als esthetisch aan de allerhoogste eisen voldoen. Blitta levert bij voorkeur in een rol als co-maker toegevoegde waarde en neemt

De projectleiders en engineers van Blitta functioneren uitstekend in breed samengestelde ontwikkelteams. Altijd dragen ze - ook met oog op de kosten - verrassende, praktische en duurzame oplossingen aan.

Beperkt risico

Blitta heeft uitgebreide eigen moderne productielijnen met intensieve kwaliteitscontroles. Een strakke planning garandeert optimale afstemming op het bouwschema. Gespecialiseerd transport en eigen regie over de montage beperken de risico’s bij transport, opslag en plaatsing van de overwegend compleet geassembleerde geveldelen tot een absoluut minimum.

Optimaal gebruik en onderhoud

Eigenaren van vastgoed, projectontwikkelaars, architecten en bouwbedrijven betrekken Blitta daarom steeds vaker al in de beginfase bij het ontwikkelen van complexe en prestigieuze projecten. Ze weten ook dat de expertise van Blitta na oplevering van de gevels de beste garantie voor optimaal gebruik en onderhoud is.
Ook voor de huisvesting van de Dienst Uitvoering Onderwijs en Belastingdienst in Groningen ontwikkelde Blitta, in nauwe samenwerking met UNStudio – Amsterdam, een compleet nieuw gevelsysteem. De werkzaamheden op de bouwplaats beperkten zich hierdoor tot een minimum wat zowel logistiek als ook kwalitatief gezien grote voordelen had.

 
Meer producten van Blitta
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie