All-in Liften gaat opereren onder merknaam Orona

Een nieuw jaar, een nieuw merk voor All-in Liften.

Het in 1991 opgerichte All-in Liften uit Alphen aan den Rijn opereert vanaf dit jaar onder de merknaam Orona. All-in Liften levert nieuwe liften en roltrappen en biedt tevens een volledig pakket aan diensten voor alle marktsegmenten.

Van onderhoud (van alle merken), modernisering tot vervanging. Het bedrijf behoudt zijn ervaren professionals, die voortaan worden ondersteund door een toonaangevende wereldwijde organisatie.

Toonaangevend

ORONA is een ervaren liftfabrikant die al ruim 50 jaar op de markt actief is. Eén op de tien nieuw geïnstalleerde liften in Europa is een Orona-lift.
Dit maakt het bedrijf tot een toonaangevend merk binnen de liftsector: nummer vijf in Europa en wereldwijd behorend tot de top tien.

Milieu-inzet

Orona staat binnen de sector bekend om zijn aandacht voor milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid en is als eerste liftfabrikant ter wereld gecertificeerd conform de ISO 14006-norm voor milieuvriendelijk ontwerp ('ecodesign').

Eco-cities

Orona zet zich in voor maatschappelijke vooruitgang, duurzaamheid en energiezuinigheid. Het bedrijf wil innovatie toepassen om milieuvriendelijke steden ('eco-cities') te verwezenlijken, welvaart te creëren en om waarde toe te voegen aan zijn omgeving.
Orona beschouwt zijn inzet voor innovatie als de motor voor zijn leidende rol binnen de sector. Deze inzet blijkt eveneens uit Orona IDeO Innovation City, een uniek complex dat momenteel in het Spaanse Hernani wordt gebouwd en begin 2014 in gebruik wordt genomen.

Orona IDeO Innovation City

Is een innovatiegericht ecosysteem waar verschillende synergetische activiteiten worden samengebracht. Het complex omvat tevens een geavanceerd laboratorium waar innovatieve technieken op het gebied van verticaal transport, duurzaamheid en efficiënt energiebeheer zullen worden toegepast. Orona IDeO Innovation City moet uitgroeien tot een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid.
Het complex wordt het eerste Europese onderzoeks- en innovatiecentrum voor duurzame en zelfvoorzienende stedelijke mobiliteitssystemen. Hier zullen de toegangs- en mobiliteitssystemen van de toekomst worden ontworpen.
Het complex neemt een voorschot op de toekomst met bioklimatologische ontwerpen van de gebouwen en stedelijke omgevingen, een volledig duurzaam warmte-koudeopslagsysteem, een dak met volledig geïntegreerde zonnepanelen voor eigen verbruik, en onderzoek naar geavanceerde systemen voor elektriciteitsopslag. De opening in 2014 zal samenvallen met de viering van het 50-jarig bestaan van Orona.

Bekijk www.orona.nl of www.orona-group.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie