Grote platdakramen Luxlight nog makkelijker te plaatsen

Door eenvoud en gemak worden faalkosten sterk verminderd

Voortaan is het nog eenvoudiger èn aantrekkelijker om grote platdakramen in woningen toe te passen: "Appeltje eitje", zoals Luxlight zelf zegt.

Om dit te illustreren, worden op de stand van Luxlight op de Bouwbeurs (11.A010) met gulle hand groene eitjes uitgedeeld, naar wens met zout.

 
Luxlight, marktleider in platdakramen voor woningen, introduceert tijdens de Bouwbeurs twee noviteiten waarmee het totaal serviceconcept nog meer kracht wordt bijgezet: opstand uit voorraad meegeleverd én drie kleuren uit voorraad.

Prefab dakopstand uit voorraad meegeleverd

Vanaf heden worden alle Luxlight platdakramen standaard geleverd met een prefab opstand. Daarmee biedt Luxlight aannemers een praktische oplossing die alleen maar voordelen biedt: doordat het bouwproces verder wordt gestandaardiseerd worden maatfouten voorkomen.

 
De opstand wordt als bouwpakket, uit voorraad geleverd en kan zeer eenvoudig in elkaar worden gezet. Deze noviteit is een logisch gevolg van de missie van Luxlight om het de aannemer zo makkelijk mogelijk te maken.

Uitbreiding kleurgamma met 3 kleuren uit voorraad

Vanaf nu kunnen afnemers in het Luxlight Basic programma een keuze maken uit 3 RAL kleuren voor de buitenzijde van het platdakraam en de bijpassende opties. Hiermee biedt Luxlight meer ontwerpvrijheid met het Basic-programma en heeft de eindgebruiker meer keuzemogelijkheid. De kleuren uit voorraad zijn: Ral 9010 (wit), Ral 7016 (grijs) en Ral 9001 (crème). De binnenzijde van het platdakraam heeft altijd de kleur Ral 9010.

Bewezen serviceconcept breed toepasbaar

Beide noviteiten sluiten naadloos aan bij het bewezen serviceconcept van Luxlight, waarbij een breed assortiment platdakramen uit voorraad wordt geleverd en door eigen monteurs ter plaatse worden gemonteerd. Zonder inzet van een kraan. Dit maakt de Luxlight producten uitermate geschikt voor toepassing bij uitbouw van woningen, bouwlocaties in woonwijken en in binnenstedelijke vernieuwingsprojecten.

 
Hoe eenvoudig, snel en slim Luxlight werkt leggen we uit op de Bouwbeurs middels het “appeltje-eitje” concept. Want zo makkelijk is het. Luxlight Bouwbeurs 2013, hal 11 standnummer A010.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie